რა დანამატები ანიჭებენ ყავას დამატებით სასარგებლო თვისებებს? | |
ადამიანების 98% დილას იწყებს ყავით. ჩვენ გადავწყვიტეთ, შეგვეგროვებინა ინფორმაცია ყავის მოყვარულთათვის, რომელიც სასმელს მეტად სასარგებლოს და სასიამოვნოს გახდის:
ამ სასმელს უწოდებენ ყავას კოლუმბიურად. წყალი ამცირებს კუჭის წვენის გაღიზიანებას. რეკომენდებულია ყავის ძლიერ სახეობებთან, მაგალითად ესპრესოსთან.
აძლიერებს ყავის ანტიოქსიდურ თვისებას, ასტიმულირებს კუჭის წვენის გამოყოფას, აუმჯობესებს საკვების გადამუშავებას.
რძის დამატება ზრდის კალცის გამოყოფას და იცავს ხმის სიმებს გაღიზიანებისგან.
ამდიდრებს ყავის გემოს, ზრდის ტონუსს და ამცირებს მადას.
გაუზიარე მეგობრებს:
| |
დამატების თარიღი: 15/07/22 , 14:50 კატეგორია: კულინარია ნანახია: 867-ჯერ ავტორი: Administrator |
კომენტარები: